Asyiqin Ismadi : 1 Malaysia .
Blog ini adalah cerita yang diungkapkan dengan indah dan menjadikan aku yang pernah menjadi manusia , kembali manusia .

Tuesday, July 10, 2012

1 Malaysia .

Assalamualaikum .


1 murid 1 sukan , aku budak sekolah lagi kan for sure lah aku terlibat kan . Sebenarnya tak sukan mana lah . Patutnya 1 murid 1 senamrobik . Ha , baru ngam gini lek . Haha . Sebagai kakak senior yang berwibawa *cough , saya dan rakan-rakan telah bersungguh-sungguh melakukan senamrobik hinggakan tidak menghiraukan rupa kami yang rupa-rupanya , MasyaAllah . Eh , esok ada pilihanraya . Al-maklumlah , pra-universitikan . Haruslah ada kempen , mengundi dan sebagainya . Ohh , boring . Disebabkan undi adalah rahsia , saya cuma nak bagitau , saya undi anak ikan saya ! K , eksaited . Kahkah :3 . 


Kawan-kawan semua , ini gambar yang dirakamkan sebelum senamrobik bermula . Muka masing-masing kemain lagi eksaitednya kan . Dan aku tidak terkecuali :3


Jeng-jeng . Ini gambar yang dirakamkan selepas habis senamrobik . Disebabkan aku yang paling eksaited , aku lah yang terbaring tak beringat kat padang tu haaa . 


Ha , kay . muka aku paling eksaited kat situ . Eh , budak kelas aku memang ginilah . Kalau dah terjumpa kamera , memory 8 gig pon boleh full . Hebat k hebat . Haha 


Gambar atas : Kondisi kelas yang sangat selesa kan ?
Gambar bawah : Bersama lelaki idaman malayaaaa :P


Terima kasih Nadiah sanggup menggendong saya yang bertan-tan beratnya . Kahkah


Diaorang kata muka aku tak ada hidayah . Tsk tsk *lap air mata 

Kesimpulannya , tahun last sekolah lah baru rasa bestnya sekolah . Tahun depan dah tak ada nak amik gambar tak beringat , masing-masing busyyyyy . Jangan tanya kenapa setiap gambar ada muka aku . Muka aku memang famous , ada masalah ? Haha .


Aku tahu aku comel . Terima kasih semuaaaaa . Haha 

Ohh , lupa pulak . Aku dah buat tumblr . Follow me , will you ? Tiada paksaan :)


 Ada masalah ?
No comments:

Post a Comment